ENERGO INSTALATII

Despre noi

ENERGO – INSTALATII se identifica ca o echipa tanara, dinamica, deschisa, bine legata, ce lucreaza impreuna inca din anul 2000 avand un singur scop: sa ofere cele mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Alaturi de furnizori cu renume pe plan mondial: Viessmann, Korado, Henco, Herz si multi alti suntem capabili sa va oferim tot ce este deosebit in materie de tehnica de instalatii.

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte.

Cunoastem cu exactitate faptul ca reusita unei companii depinde in mare masura  de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, dedicarea, pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor clientilor nostri.

Portofoliul activitatii noastre este cea mai importanta emblema a seriozitatii cu care abordam fiecare proiect in parte. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia de top pe piata din Romania. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de profesionalism si dedicare.

RAPORT DE ACTIVITATE

Prezenti pe piata din anul 2000 ...

0 clienti multumiti

0 proiecte finalizate

0 ani de experienta

APEL TELEFONIC