ENERGO-INSTALATII

Despre noi

ENERGO–INSTALATII se identifica ca o echipa tanara, dinamica, deschisa, bine legata, ce lucreaza impreuna inca din anul 2000 avand un singur scop: sa ofere cele mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Alaturi de furnizori cu renume pe plan mondial: Viessmann, Rehau, Intact Heating, Tece, Korado, Henco, Herz si multi altii, suntem capabili sa va oferim tot ce este deosebit in materie de tehnica de instalatii si constructii.

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam prin tot ceea ce facem sa raspundem cat mai bine bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte.

Cunoastem cu exactitate faptul ca reusita unei companii depinde in mare masura de PERSONALUL acesteia. De aceea ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati. Dedicarea, pasiunea si profesionalismul sunt puse in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor clientilor nostri.

Portofoliul activitatii noastre este cea mai importanta emblema a seriozitatii cu care abordam fiecare proiect in parte. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia de top pe piata din Romania. Va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate in tot ceea ce facem.

RAPORT DE ACTIVITATE

Prezenti pe piata din anul 2000 ...

0 CLIENTI MULTUMITI

0 PROIECTE FINALIZATE

0 ANI DE EXPERIENTA

inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3
APEL TELEFONIC